5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya çın açılmaktadır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili yer anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya akıllıca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Birşunca yangın bapsı modelinin arsa aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları gibi modeller bile bulunuyor.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı ilkin cereyan etmek üzere kullanma amacına ve kullanan nefer sayısına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kırmızıışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara oranlı şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın kapısı, dışarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, standart kapılara göre elan pahalı olur. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu perese kontrolör edilmelidir. 

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu mimarinın karınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Report this wiki page